Cine e Suzelle și de ce mă uit în reluare la ea?

15 minute de râs în fiecare zi fac minuni pentru inimă și vasele de sânge, te fac mai rezistent la durere, reduc stresul și cresc flexibilitatea mușchilor. Am citit undeva că preșcolarii râd de aproximativ 400 de ori într-o zi, iar pe măsură ce înaintăm în vârstă, frecvența scade drastic: 17 ori.

Eu nu cred că am râs azi de 17 ori. Surâs poate, dar să râd…trebuie să fie comedie serioasă. Cum este cea oferită de Suzelle. Suzelle are un canal pe youtube unde încarcă videoclipuri despre cum să faci anumite lucruri. Dar Suzelle e specială pentru că este foarte amuzantă, îți prezintă lucruri serioase, utile, creative cu un ton amuzant. Și nici nu pare să se căznească. M-am uitat în reluare la clipurile ei nu pentru conținutul informațional, m-am uitat pentru umorul ei.

Faptul că în clipul de mai jos îți arată cum să faci o măsuță este cel mai puțin important, introducerea este incredibil de haioasă, accentul, exprimările, indicațiile. Modul în care îți ridică sprâncenele este unic.

Poate că nu voi încerca să reproduc măsuța, dar checul de leopard mi se pare foarte interesant. Creativitatea și umorul fac casă bună.

Inserez mai jos câteva sfaturi utile marca Suzelle. Sunt culese pe Facebook-ul ei și sunt lucruri pe care sigur-sigur nu le știai.

Leave a Reply