Mimi

Dacă ai dat click aici înseamnă că speri că e ceva dincolo de acest nume cu aromă de vanilie sau cu ecou de pop vintage.
Nu că ar fi rău. Îmi plac şi prăjiturile, îmi place şi cultura pop. Şi îmi place să fiu o gazdă bună aşa că trebuie să mă prezint.

Eu sunt Mihaela. Călătoresc. Explorez. Comunic.

CĂLĂTORESC ŞI CRED ÎN EDUCAŢIA PRIN EXPERIENŢĂ

Există dincolo de linia orizontului o altă lume, misterioasă şi incredibilă, care se aşteaptă să fie explorată cu imaginaţie. De când mă ştiu, am simţit urgenţa de a depăşi graniţa către alte spaţii captivante de pe această fascinantă planetă pe care trăim. După ani de călătorii, observaţia mea cea mai importantă este că atunci când intri în alte spaţii şi cunoşti alţi oameni, tu, ca om, te reinventezi şi devii parte dintr-o comunitate globală. Absorbi influenţe, devii creativ şi un al treilea ochi ţi se deschide, aşa ca în mitologia indiană, un ochi către o altă dimensiune a posibilităţilor noi, a perspectivelor şi a potenţialului. Aici pe blogul meu vei găsi săptămânal poveşti despre lucruri şi experienţe care îţi pot îmbogăţi orizontul.

COMUNIC PENTRU PROIECTE şi BUSINESS-URI CARE FAC DIFERENŢA ÎN VIEŢILE OAMENILOR

Comunicarea şi imaginaţia au fost constantele din viaţa mea. Cu o experienţă de peste 10 ani în domeniul comunicării în care am lucrat cu ONG-uri, corporaţii sau antreprenori, dar, în realitate şi cel mai important, cu oameni, ştiu acum să fac parte dintr-un proces al cărui scop este comunicarea autentică şi reală. De la organizat evenimente, la pregătit materiale de promovare, copywriting şi dezvoltare website, strategii, comunicate de presă, în prezent am ales să fac o selecţie a proiectelor în care mă implic. Astfel încât, înainte de a zice da, trebuie să cred cu toată convingerea că businessul pentru care comunic face diferenţa în mod real pentru oameni, iar eu chiar sunt persoana potrivită să susţin acest demers.

MANIFESTUL MEU

Trăim vremuri în care avem nevoie de imaginaţie, educaţie continuă, curaj şi inovare. Şi umor, neapărat umor. Cu aceste instrumente navighez în fiecare zi şi îmi doresc să aduc inspiraţie în viaţa celor din jurul meu. Cred mult în căutări şi dezvoltarea personală, în traversarea limitelor confortabile. Celebrăm îndrăzneala în vieţile altora, pentru că nu ne imaginăm cum ar s-ar putea ea întâmpla în universul nostru autosuficient şi familiar. Lucru care mă revoltă şi mă face să îmi doresc mai mult.
Îmi doresc ca oamenii să simtă oboseală, dar nu oboseala aia că faci lucruri pe care nu vrei să le mai faci, că te afli între oameni care nu-ţi mai pot oferi nimic sau acea oboseală care vine din a trăi fără speranţă o viaţă pe care nu o vrei. Nu, îmi doresc ca oamenii să simtă oboseala aia mişto: a explorării, a descoperirilor, a cunoaşterii, a îmbogăţirii relaţiilor umane. Pentru că toate căutările active şi orientarea către dezvoltarea noastră vor aduce de la sine succes şi o viaţă mai bună.

One Reply to “Mimi”

  1. […] făcut pagina de prezentare (mare lucru! având în vedere că vin din […]

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.