Cum să plătești cazare 2.80$/noapte în călătorii

De când ne-am apucat să ne organizăm excursia în Asia (Thailanda, Cambodgia, Asia), m-am abonat la tot felul de bloguri de călătorii. Printre preferatele mele: Eternal Expat. Este printre puținele bloguri care nu-ți iau ochii doar cu poze glamouroase și poezii, ci oferă și informații financiare destul de detaliate, sfaturi practice și oneste.

Laura Bronner de 7 ani încoace își duce viața din călătorie în călătorie. La propriu. Deosebit de celelalte site-uri este că ea vine cu recomandări de surse de venit în timpul călătoriei. Chapeau. Deci se poate.

happy-in-copenhagen

Laura Bronner – Eternal Expat

Abonată fiind la newsletterul ei, așa am aflat din articolul ei recent că, dacă ești iubitor de animale, te poți înscrie pe TrustedHousesitters (achiți un fee de înscriere), intri în legătură cu oameni din orașe pe care îți dorești să le vizitezi și rezervi bilete de avion, dacă bați palma. De pildă, poți merge să ai grijă de un cățel în Berlin pentru 2 săptămâni. Nu plătești cazare și ai casa la dispoziție cât stăpânii sunt plecați. Laura a vizitat Danemarca (Copenhaga) și Franța (Paris). Evident biletul de avion ți-l acoperi tu.

Foarte tare, nu?

2 Replies to “Cum să plătești cazare 2.80$/noapte în călătorii”

  1. “Să ai grijă de câini 2 săptămâni în Copenaga”, asta chiar merită încercat !!! 🙂

  2. Da, este o oportunitate pentru iubitorii de animale și călătorii. Sunt curioasă dacă se întâmplă doar în Europa sau se găsesc și destinații mai îndepătate, nu am apucat să cercetez. 🙂

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.