Această colecție limitată de la IKEA este fantezia iubitorilor de Boho și călătorii în Sud-Estul Asiei

Casă, dulce casă! Cu fiecare călătorie pe care o faci mai departe, cu atât acasă capătă semnificații mai profunde. Să te scufunzi într-o altă cultură și să percepi frumosul este imposibil fără să ții cont de unde vii tu. Când observi un alt popor, inevitabil ajungi să observi și locul de unde vii. Și undeva spre finalul călătoriei este foarte probabil să-ți dorești să mixezi ce ai văzut în țări străine acasă la tine, să faci un fusion.

Eu m-am îndrăgostit iremediabil de Vietnam. De aceea am fost maxim de surprinsă și încântată când am aflat că Ikea lansează colecția limitată JASSA inspirată de designul tradițional vietnamez și indonezian. Colecția include accesorii vibrante, mobile din fibre naturale precum ratanul, textile de bumbac cu printuri specifice, ceramică veselă. Și toate la prețuri incredibil de accesibile.

JASSA este visul călătorilor în Sud-Estul Asiei și al iubitorilor stilului boho. Printuri eclectice, texturi îndrăznețe și multă, multă culoare. Nu are cum să nu-ți ia ochii!

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.