Seoul Fashion Week – instagrame din țara cu cei mai bine îmbrăcați oameni

Culori și forme se reunesc pentru a transforma gusturi și oameni, siluete și momente sociale. Se numește modă și este o artă cu forme inepuizabile de inspirație. Moda este o forță extraordinară în modelarea socială și categoric nu se întâmplă exclusiv pe covorul roșu. Fiecare dintre noi participă la modă când alege cu ce se îmbracă la birou, în timpul liber sau călătorii. Este cea mai personală formă de comunicare.

Dintre toate locurile pe unde am umblat, există trei locuri unde oamenii m-au subjugat prin haine și atitudine: Marrakech (femeile plutesc între mister și cosmopolit), Londra (nu pot să uit nici acum un pardesiu și un păr albastre electric) și Seul, orașul cu cei mai bine îmbrăcați oameni. DE DEPARTE!

Pentru că săptămâna trecută a avut loc Seoul Fashion Week unde au participat designeri, magazine cu intenție de achiziție, jurnaliști și figuri din industria fashion, m-am încăpățânat să fac o selecție a celor mai creative și atipice prezențe sud-coreene pe podium sau pe stradă.

Instagramele care urmează sunt spectacole de modă și trebuie tratate ca atare, ele sunt o bună ocazie pentru a sublinia libertatea și modul sportiv cu care sud-coreenii tratează moda și frumusețea, cultura luxului și a divertismentului care domină spațiul asiatic.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.