SuperBlog 2017

INTRODUCERE FILOSOFICĂ

Eu anul ăsta mi-am propus ca rezoluție să fiu cel mai ”prost” om din încăpere. Dar nu pe termen lung, ci doar la prima oră de curs, apoi din ce în ce mai puțin. Oamenii au un mecanism interesant de apărare când vine vorba de a încerca lucruri noi. Evităm disconfortul incertitudinii și preferăm un mediu familiar în care nici nu creștem, nici nu scădem. Nu știu cum am ales eu introducerea asta filosofică pentru un anunț foarte practic cum este cel care urmează. Mai adaug doar că datorită rezoluției mele anul ăsta am încercat și am aflat cele mai multe lucruri noi: de la a desena manga la a merge pe Camino, citesc Palahniuk și autori pakistanezi, am mâncat viermi în Coreea, m-am apucat de învățat persană sau m-am alăturat Social Innovators Programme. Printre multe altele.

M-AM HOTĂRÂT SĂ MĂ ÎNSCRIU

O competiție este ca o călătorie, un prilej de a descoperi oameni și lucruri noi, dar mai ales de a te descoperi pe tine și de a te dezvolta. În continuarea rezoluției mele privind incertudinea experiențelor noi, m-am hotărât să particip la SuperBlog. Ador competițiile și concursurile, nu pentru premii, ci pentru toată atmosfera care se creează în jurul lor: suspans, deadline-uri, inspirație, participare. Încă nu am un an de când scriu pe acest blog, dar simt că a venit vremea să mă înscriu la SuperBlog 2017, competiție dedicată bloggerilor ce va avea loc între 26 septembrie – 1 decembrie 2017. Aici mai multe informații despre cum poți participa, dacă ai un blog. Aici formularul de înscriere.

CE ESTE SUPERBLOG

Lansată în 2008, SuperBlog este cea mai longevivă și antrenantă competiție din blogosfera românească, având drept obiectiv să descopere și să susțină noile talente ale blogosferei, precum și să faciliteze colaborările dintre aceasta și mediul de afaceri.

Competiția numără 14 ediții (anual în perioada 2008-2012 și bianual începând din 2013, cu o ediție primăvara și una toamna), în care s-au înregistrat, în total, aproximativ 2300 de participanți și s-au scris peste 28.000 de articole.

VA URMA

 

7 Replies to “SuperBlog 2017”

 1. Mulțumesc! Tu te-ai înscris?

 2. De inscris…m-am inscris, dar sa vedem ce voi scrie!

 3. Voi fi cu ochii pe tine 😀 Mult succes! Eu sunt foarte curioasă cum se va desfășura toată povestea și cum va fi experiența.

 4. Mult, mult succes! 🙂

 5. Te-ai înscris? Hai și tu, dacă nu ai apucat!

 6. Bun venit in SuperBlog 2017!
  Multumim pentru inscriere si atentia acordata competitiei noastre.
  Iti amintim ca maine, 26 septembrie, se lanseaza prima proba. Daca doresti sa primesti probele in inbox si sa nu ratezi niciuna, te poti abona la newsletterul nostru.
  Te asteptam cu drag si iti dorim mult succes! Sa ai o toamna creativa si bogata in premii! 🙂

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.