Când vârfurile ghetelor sunt îndreptate către un drum nou

Nu o așteptam pentru că știam că va veni oricum. Și a venit.

A băgat mai întâi capul pe ușă și și-a scuturat pletele arămii: ”Ești acasă?” m-a întrebat cu o privire jucăușă. Așa face ea mereu, o mică introducere, ușor-ușor se instalează confortabil, ca apoi să plece când timpul nu mai are răbdare.

Dacă îmi place de ea? Am sentimente amestecate, ca în orice relație. E ceva solar în fiecare regăsire a noastră, apoi pe parcurs se înghesuie un pic de melancolie și și un strop de nostalgie, dar ceea ce ne va uni cel mai mult este sensibilitatea nostră către călătorii. Și eu, și ea suntem într-o continuă trecere. Ea este răvășitoare în călătoriile ei, în timp ce eu mă las răvășită. Ea călătorește cu promisiune și agendă, mie încă mi se îmtâmplă intuitiv. Dar amândouă iubim mirosul de cafea proaspăt măcinată, daliile și răcoarea serii care îți înțeapă obrajii când tu mai strângi un pic paltonul plecând de la muncă.

Azi a venit și pe la mine. Energică și luminoasă, am simțit că anul acesta vrea un vibe fresh. I-am spus că este cel mai bun moment să încerce câteva schimbări. Am intuit nerăbdarea și încercam să evit să devină capricioasă și cu schimbări bruște de atitudine. ”Draga mea, pentru tine există un singură răspuns. Un răspuns cu mai multe soluții: Answear.” Aici vei descoperi ce te pune în valoare.

Orice stilist bun știe că stilul este punerea în valoare a celei mai bune variante a ta. Să descoperi cine ești tu în cea mai bună variantă necesită o călătorie cu mai multe încercări concrete. Fiecare alegere pe care o faci are în spate o testare a simțurilor prin textură, culoare, formă și potrivire.

Când ai încercat ultima oară un palton de damă de iarnă bun, cât de atent ai analizat cum te simți și cine ești tu în acea haină? A avut acel palton puterea să pună în valoare eleganța ta, libertatea, energia sau creativitatea ta? Rolul meu nu este să aleg pentru tine, ci să te inspir să-ți deschizi simțurile și să faci alegeri singură într-un mod confortabil dintr-un singur loc care vine cu mai multe propuneri. Personalitatea ta este cel mai bun stilist din momentul în care se eliberează de prejudecăți și obiceiuri care au rezultat în aceleași obositoare alegeri.

Și dacă tot vorbeam de călătorii, nu uita de ghete. Pentru a încerca drumuri mai puțin umblate, ai nevoie de un bărbat și o pereche de ghete noi. El își poate alege o pereche bună de ghete de piele pentru bărbați, iar tu îți poți alege destinația. Ne-am apropiat atât de mult, vreau să-ți fac o confesiune: poate că barbatul este opțional, dar o pereche bună de ghete este obligatorie.

În timp ce îi spuneam toate acestea, ea a strălucit ca la primirea răspunsului de care avea nevoie. Am simțit că e acel moment când ești în pragul unor alegeri carre îți pot schimba fotografiile cu tine în călătorie, momentele cu tine când vei flirta cu un străin de la înălțimea unor cizme originale, clipele când vârfurile ghetelor sunt îndreptate către un drum întins, iar croiala paltonului te va evidenția din mulțimea de călători. Clipa când vei păși cu încredere în aeroport deschizând fermoarul de la geacă, clipa când vei păși pe piatra cubică a unui centru vechi european, clipa când vei ieși dintr-un restaurant italian și îți vei strânge cu dichis cordonul paltonului.

Da, și ea și eu și tu știm că toate aceste clipe sunt suma unui sezon plin cu experiențe interesante și senzații intense, un sezon a cărui vedetă suntem noi în cea mai bună versiune: confortabile în hainele noastre și libere să ne exprimăm.

Tu ce alegeri faci pentru acest început?

 

 

Sursa foto

Articol scris pentru SUPERBLOG 2017

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.